T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - ALCI İLKOKULU

Alcı Mahallesi Okulları

Ankara Sincan Alcı Mahallesi Okulları

Sincan Alcı Mahallesi nerede?

Alcı Mahallesi Eskişehir yolu yanında, Etimesgut Turkuaz, Yukarıyurtçu mahallelerinin ilerisinde, Etimesgut Aşağıyurtçu ve Ballıkuyumcu mahalleri ile Sincan Malıköy, Türkobası ve Alagöz mahallelerine komşu konumdadır. Ankara'nın batı aksında kurulu bir uydu kent olan Alcı Mahallesi Sincan ilçe merkezine 33, Temelli'ye 12 km ve Ankara şehir merkezi ile Polatlı'ya ise benzer mesafelerdedir.

5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nda yapılan değişiklik sonrası Sincan'a bağlanan bölge, Ankara Sanayi Odası 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgeleri, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi, Başkent Organize Sanayi Bölgesine oldukça yakın konumda olup, Ankara'nın hızla gelişmeye aday bölgeleri arasındadır.

Alcı Mahallesi Okulları

2022-2023 yılında itibaren bitirilen Milli Eğitim Bakanlığı okulları arasında

Alcı Mahallesi Ulaşım

Sincan Alcı Mahallesine özel aracınız ile Ankara Çevre Yolu-Eskişehir yolu bağlantısı ile veya Saray-Sincan-Temelli yolu ile ulaşabilirsiniz. Bölgenin Sincan ve çevresi ile Temelli ve OSB'ler ile bağlantısını sağlayan Temelli-Sincan hattı (526) ile Metro Koru İstasyonu -OSB hattı (581) no'lu EGO otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.11.2023 - Güncelleme: 09.11.2023 22:14 - Görüntülenme: 139
  Beğen | 0  kişi beğendi