ANKARA / SİNCAN - ALCI İLKOKULU

Asiye Çat Gökcek - Okul Müdürü

1979 Ünye, Ordu doğumlu olan Asiye Çat Gökcek, ilkokulu Ünye´de, orta ve lise öğrenimini Sincan İmam Hatip Lisesi´nde tamamlamış ve 2000 yılında Gazi Üniversitesi (Kırşehir) Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2001 yılında Kahramanmaraş´ın Nurhak ilçesinde öğretmenlik meslek hayatına başlamış olup, daha sonra görev yaptığı diğer okullar sırasıyla şunlardır:

• Beypazarı (Ankara), Gazipaşa İlköğretim Okulu (Sınıf Öğretmenliği, 2004-2005)
  • Sincan (Ankara), Melikşah İlköğretim Okulu (Sınıf Öğretmenliği, 2005-2008)
  • Ithaca-NY, (ABD), Belle Sherman Elementary School (2009, Gözetmenlik)
  • Sincan (Ankara), Korkut Ata İlkokulu (Sınıf Öğretmenliği, 2010-2020)
  • Sincan (Ankara), Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulu (Müdür Yardımcısı, 2020-2023)

2023 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi´nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yapan Asiye Çat Gökcek, 2023 Kasım´da yapılan atama ile Alcı İlkokulu ve Alcı Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk annesi olan Asiye Çat Gökcek orta düzeyde İngilizce bilmektedir.